Søg efter:

Choose language from dropdown
Research articles, click flag 

 

 

Udtalelser fra patienter, klienter, kursister og andre
CareCam.dk og Vallensbæk Zoneterapi v/Leila Eriksen


Udtalelse - personalepleje

Vallensbæk kommune

Medarbejdere fra Vallensbæk Kommunes Hjemmepleje, som har konsulteret Vallensbæk Zoneterapi i forbindelse med projekt ”Arbejdsfastholdelse i Hjemmeplejen”, vurderer at behandlingerne er positive i forhold til afspænding af muskler (ryg og arme samt hoved) og dermed reducerer smerterne. Desuden har zoneterapien hjulpet medarbejdere med tarmproblemer, forkølelse, bihulebetændelse og givet mere energi.
 

Samtlige 20 medarbejdere der konsulterede Vallensbæk Zoneterapi v/Leila Eriksen i forbindelse med projektet vurderer, at zoneterapien giver et bedre velbefindende. 94 % vurderer, at zoneterapien påvirker arbejdsevnen positivt og 82 % vurderer, at zoneterapien forebygger fravær.

Yderligere oplysning om projektet kan hentes her.
Nedenfor ses et udpluk af hvad medarbejderne udtaler om behandlingsindsatsen:

 • ”Får løst op for spændinger i ryggen. Mindre forkølet ikke bihulebetændelse så ofte”
 • ”Det har hjulpet på min hovedpine, rygsmerter og en forstrækning (akut).
 • ”Mere velbefindende, symptomer er blevet mindre”
 • ”Jeg led ikke af spændingshovedpine efter behandlingerne og min ryg blev meget mere afslappet”
 • ”Smerterne i armen blev reduceret”
 • ”Omsorg, velvære”
 • ”Den har været direkte årsag til at jeg ikke blev nødt til at sygemelde mig (langtids)”
 • ”Afslapning af overarmsmuskler. Dejlig atmosfære”
 • ”Fornyet energi - fokus på mig selv - arbejdsmetoder - mad – motion”
 • ”At man kunne mærke det hjalp, at der blev givet fantastisk massage”
 • ”Jeg har ikke haft tarmproblemer siden jeg påbegyndte zoneterapi”

Udtalelse - zoneterapiklient

” Kære Leila.
Jeg har haft rigtig god effekt af dine behandlinger, meget dybere end jeg nogensinde havde troet at zoneterapi kunne nå. Jeg ved ikke, hvordan jeg skal takke dig! Du har hjulpet mig til at få sat nogle ting på plads - også på det dybe psykologiske plan”
De kærligste hilsner fra Lene

Udtalelse – cancerpatient

” Dear Leila.
Thank you for the wonderful treatments. As you know, I tried reflexology for the first time in 1998 when I became constipated after a long course of chemotherapy. The doctors tried everything without helping. I got worse, and my parents decided to drive me from the hospital, to a Reflexologists’. I was in so much pain. About an hour after the treatment my bowels started working. Everyone, including the doctors and nurses, were delighted. With this experience in mind, I decided to continue receiving reflexology during my cancer treatment. When I felt my body needed cleansing and relaxation. People who haven’t tried reflexology yet, need to experience it by themselves!”
Love Simone

Udtalelse - kursist
”Kære Leila
Er nu landet i sofaen og tankerne og følelserne om weekenden er overvældene. Det har været en helt fantastisk og ubeskrivelig weekend. Det har været så inspirerende og lærerigt på det faglige plan, men også utrolig tankevækkende på det menneskelige plan. Jeg har fået ubeskriveligt meget med mig til mit praksisvirke i klinikken og til livets vej – tusind tak for det”
Connie

Kursus ”zoneterapi til cancer og sclerosepatienter”
Kursusdeltagernes vurdering på en skala fra 1-10: 9,3
(9,3 sættes gerne på en visuel linje/skala/lagkage – kan du det Sten?

Udtalelse - ærespris

”Den næste ærespris, ”ICR Speciel Recognistion Award 2011”, er en ganske særlig pris. Prisen går til en yderst vellidt, engageret og højt respekteret person. Leila Eriksen fra Danmark, der i mere end 20 år har arbejdet målrettet med forskning og dokumentation af fagområdet. Hun er en eminent networker. På tværs af landegrænser og faggrænser. En anerkendt foredragsholder, der kan få højt akademisk information bragt ned på jorden, så enhver kan forstå det. En person der sætter patienten i centrum. Det vil vi gerne sige hende stor tak for”
Beryl Crane, President, ICR”

ICR verdenskongressen for zoneterapeuter, Portugal 2011


Udtalelse - laser ved forkølelsessår

”Jeg havde bestilt tid til zoneterapi. Da Leila Eriksen så mig udbrød hun, ”Jamen Annette du har jo et forkølelsessår”. Ja det havde jeg. I venstre næsebor og et godt stykke ned. Jeg blev tilbudt en behandling med laser på såret. Såret var kommet om morgenen. Normalt når jeg har det, gør det MEGET ondt og det breder sig hurtigt til højre næsebor. Efter behandlingen var det helt utroligt. Jeg havde ikke smerter i det, det bredte sig ikke, det gik næsten i stå. To dage efter fik jeg endnu en behandling. Såret trak sig sammen og forsvandt. Stor tak”
Annette

Udtalelse - laser ved forstuvet ankel

”Jeg havde forstuvet min ankel for 4 uger siden og igen 2 uger efter. Fik laser på anklen 3 gange. Det hjalp så meget at jeg kunne løbe i lørdags. Jeg kunne klart mærke forskel på de 14 dage uden laser og dem med”
Søren

Udtalelse - laser ved hælspore

”Da jeg kom til den første behandling havde jeg rigtigt ondt i hælen. Efter endt behandling kunne jeg nærmest flyve fra klinikken. Smerten var væk, og det var første gang jeg havde det sådan, efter problemet blev konstateret for 6 måneder siden. Har nu fået 9 laserbehandlinger hvoraf 2 har været kombineret med zoneterapi. Jeg vil anslå at min hælspore er forsvundet 80 %. Der er stadig dage hvor smerten er der, men slet ikke i samme omfang som før jeg startede behandlingsforløbet. Kan nu igen gå i mit normale fodtøj. Tusind tak”
Merete

Udtalelse – laser ved fodvorter

”Efter anbefaling fra en kollega kontaktede vi Leila Eriksen for at høre om hun kunne hjælpe med at fjerne fodvorter, da vores datter på 8 år var meget bange for udsigten til enten frysning eller at de skulle skæres væk. Vi var heller ikke vilde med tanken om at skulle sidde og skære i hendes fod. Så vi tænkte at laserbehandling, som vi fik at vide ikke ville gøre ondt, var løsningen. Og det har været den helt rigtige behandling. Ikke på noget tidspunkt har det gjort ondt og vores datter er nu helt fri for sine fodvorter. Vi vil varmt anbefale laserbehandling af fodvorter hos Leila”

Far og mor til Nicoline

Simone fik som 10 årig konstateret cancer. Hun er en fantastisk pige, der trods gevaldige udfordringer har formået at komme videre i livet. Gennem de mange år med et utal af behandlingsforløb, operationer og kemokure, har hun valgt at benytte zoneterapien som supplement til den etablerede behandling. Simone trives med at få zoneterapi og ønsker at dele sine erfaringer med andre. Hun skriver: Citat:

”Hej Leila.
Tak for de dejlige behandlinger.
Jeg prøvede zoneterapi for første gang i 1998 da jeg efter en lang periode med kemoterapi fik forstoppelse og lægerne prøvede alt, hvilket ikke hjalp. Undervejs nåede jeg at gå i kramper. Så valgte mine forældre at tage mig ud af hospitalet og køre mig til en zoneterapeut. Det gjorde ubeskriveligt ondt. Det var jo klart, eftersom alle affaldsstofferne var i min krop. Ca. 1 time efter behandlingen var der gang i min mave og da kunne alle, inklusiv læger og sygeplejersker nærmest flyve. Jeg gik efterfølgende til zoneterapi i alle mine behandlingsforløb plus at jeg, når jeg har brug for at blive renset igennem, tager til behandling. Det gør bestemt ikke altid ondt at få zoneterapi - jeg kan varmt anbefale det - det skal prøves.

Mange hilsener fra Simone”


 

Brugerinformation: www.netpatient.dk  - www.danskepatienter.dk  - www.netdoktor.dk -  www.sundhedsguiden.dk  
Forskning:
www.thecochranelibrary.com  - www.pubmed.com  - www.sciencedirect.com  

Se et udpluk af vore artikler/rapporter/samarbejdsrelationer her
Artikler : Zoneterapi - en terapiform i fremmarch - publiceret på
dansk og engelsk
Abstract: Zoneterapeuters Klienter -  hent inspiration fra
Danmark og Sverige
Rapporter: Zoneterapeuters Klienter - hent inspiration fra
Danmark og Sverige
CAMpraksis:
Analyse af det danske udbud af komplementær og alternativ behandling i DK
Forbrugerpjece:
Find rundt i de alternative behandlingstilbuddownload pjece fra ViFAB.dk
Vejledning i udformning af projektbeskrivelse på dansk og engelsk
Strengthening Reflexology in Integrated Healthcare
Reflexology Research in Europe 1994 to 2014

Vision, fokus og interesseområde: Kvalitetsudvikling af CAM området, så målrettede indsatser kan medvirke til bedre livskvalitet og øgning af evnen til at mestre egen situation..

© Leila Eriksen | Syvhøjvænge 268 | 2625 Vallensbæk DK |Tlf: (+45) 26 18 95 90